Festival Àsia

Fires i festivals

Festival Àsia

Casa Àsia Setembre 2009-2010-2011-2012

Durant deu dies, el Festival Àsia esdevé un aparador de la cultura asiàtica per al públic del nostre país, alhora que constitueix una plataforma de participació ciutadana per a les comunitats asiàtiques assentades a la nostra societat.

Sempre en el marc de l'excel•lència i la novetat, presenta una àmplia mostra de propostes que inclou espectacles i activitats -tant tradicionals com avantguardistes- en el camp de la cultura, les arts visuals, les arts escèniques, el cinema i les formes de vida d'un dels continents més plurals i diversos. Professionals vinguts des dels països d'origen amb d’altres instal•lats a casa nostra troben un espai ideal per a divulgar la riquesa de les seves tradicions i donar a conèixer les noves tendències.

El Festival Àsia busca crear llaços de complicitat amb el seu públic. Al llarg dels anys aquest ha estat un dels seus valors fonamentals comptant amb una gran assistència fidel i interessada en l'oferta programada. Les activitats atrauen a tot tipus de públic -familiar, jove i adult, tant local com procedent de les diverses cultures asiàtiques- creant un ambient integrador, paradigma bàsic de la seva singularitat i, indubtablement, un dels seus principals atractius.

https://www.casaasia.es/cultura/festival