Setmana del Llibre en Català 2020

Del 9 al 13 de setembre, la Setmana del Llibre en Català celebra la seva 38a edició i tornarà a mostrar la riquesa i diversitat de l’edició en català i la seva potència industrial. La Setmana, un dels esdeveniments culturals més importants del país, s’ha convertit en l’oferta més gran de la història dels llibres en català, afavorint sempre el contacte directe, la relació entre llibreters, editors i lectors, que podran trobar novetats, però també llibres de fons i les col·leccions de cada segell. Llegir més »

Comparteix
Share this

Dia 23 de juliol #diadelllibreidelarosa

Catalunya celebra el dia de Sant Jordi avui 23 de juliol en un context diferent. Els lectors podran retrobar-se amb els autors i els llibres sempre que es mantinguin les mesures de seguretat sanitària. Durant el dia d'avui els floristes aportaran flors blanques com a símbol d'esperança. Llegir més »

Comparteix
Share this

TROBADA DE DRACS, CAVALLERS I PRINCESES CONFINATS a l'Hospitalet de Llobregat

TROBADA DE DRACS, CAVALLERS I PRINCESES CONFINATS Un any més us proposem trobar-nos disfressats dels protagonistes de la llegenda de Sant Jordi: de drac, de cavaller o de princesa. Però com que tots estem a casa, aquest any la trobada serà a la xarxa!! I per preparar la trobada i per tal que tothom estigueu fantàstics el dia de Sant Jordi, us hem preparat uns tutorials per fer-vos les disfresses, i també en trobareu de maquillatge. Podeu seguir els models que us proposem o utilitzar les que ja tingueu a casa No us perdeu les activitats en directe i participatives que us proposem. Llegir més »

Comparteix
Share this

Cerdanyola del Vallès proposa un Sant Jordi 2020 virtual

La 19ª Marató de lectura i el programa de Sant Jordi es faran a través de les xarxes socials. L’objectiu del Sant Jordi 2020 és treure experiències per viure i recordar sempre en una situació excepcional que viu el país. L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei de Cultura, proposa a les entitats i agents socials, així com a la ciutadania, de celebrar un Sant Jordi 2020 virtual. Llegir més »

Comparteix
Share this

Dia de la Dona a la Biblioteca de Roses

Gènere Poesia amb música Llegir més »

Comparteix
Share this

2020 - 7 d'experiències a la Biblioteca de Piera

Aquest cicle són unes xerrades que porten aquest nom 7 d'experiències, perquè tracten de descobrir "l'experiència" de vida que hi ha darrere la persona convidada. A més a més, el tema s'enllaça la majoria de les vegades amb l'últim llibre que hagi publicat. Llegir més »

Comparteix
Share this

Fem dissabte a la Clarà!

Un dissabte de titelles, un de circ i un de màgia...no et quedis amb les ganes de provar-ne cap i vine a gaudir-los tots!! Dissabte 16-11: Fem dissabte de Titelles a la Biblioteca Clarà Dissabte 23-11: Fem dissabte de Circ a la Biblioteca Clarà Dissabte 30-11: Fem dissabte de Màgia a la Biblioteca Clarà Llegir més »

Comparteix
Share this

Torna la Setmana del llibre en català - Av Catedral de Barcelona

Del 6 al 15 de setembre, la Setmana del Llibre en Català celebra la seva 37a edició i tornarà a mostrar la riquesa i diversitat de l’edició en català i la seva potència industrial. Llegir més »

Comparteix
Share this

Litterarum 2019 - Mora d'Ebre

Litterarum Móra d’Ebre referma com a espai de referència i descoberta dels espectacles literaris en llengua catalana. La internacionalització de la fira, els trenta-quatre espectacles de tots els territoris de parla catalana i una dotzena d’espais de programació fan d’aquesta edició la més ambiciosa i extensa per a públic, programadors i artistes. Una edició que arriba reforçada per la distinció del Premi Nacional de Cultura que atorga el Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA). Llegir més »

Comparteix
Share this