El món heroic del Bruc - 24 de novembre 2018

El Festival Món Heroic del Bruc vol entendre quins són els referents heroics actuals i per què ho són. Per què cada societat i època en crea i en destrueix contínuament. Què ha de fer o que fa que una persona, col·lectiu o un concepte, per a que se’ls consideri herois-heroics. I sobretot, per a què necessitem els herois i l’heroic. Llegir més »

Comparteix
Share this

FESTIVAL ACRÒBATES DE MÚSICA I POESIA a l'Hospitalet

FESTIVAL ACRÒBATES DE MÚSICA I POESIA, A PARTIR DEL 27 D'OCTUBRE La cultura és una urgència El Festival Acròbates celebra enguany la seva 13a edició. Consolidat com un dels festivals més singulars de la tardor, #AcròbatesLH omplirà de música i poesia la ciutat de l’Hospitalet del 27 d’octubre al 30 de novembre. El tret de sortida del Festival Acròbates 2018 omplirà el dia 27 d'octubre d’activitats al voltant de la música i la poesia, amb la presentació del Festival. Quan? Dissabte, 27 octubre de 2018 a les 11:00 h Llegir més »

Comparteix
Share this

Tocats de lletra 2018 Manresa

Tots els colors de la llengua en la 12a edició del 'Tocats de Lletra' “Tocats de lletra” és el festival literari de referència a Catalunya. Enguany se celebra la seva dotzena edició, que té lloc del 17 al 28 d'octubre amb una àmplia programació que inclou 39 propostes amb el bo i millor de la poesia en llengua catalana. Llegir més »

Comparteix
Share this

36a edició La setmana del llibre en català

La Setmana del Llibre en Català és una fira que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català i de les llibreries que apropen al lector les seves publicacions, tot donant visibilitat al llibre i les revistes i oferint eines per a fomentar la prescripció de la lectura. Llegir més »

Comparteix
Share this

La Nit dels Museus a l’Hospitalet. 19 de maig 2018

“Tres anys de llum, gaudint-la en un racó de patrimoni...”. La Nit dels Museus comptarà també amb accions visuals dissenyades i preparades per reconeguts artistes que ens oferiran petites instal·lacions i accions amb la llum com a motiu principal d’inspiració. Quatre instal·lacions distribuïdes entre els edificis del Museu i a l’entorn del carrer Xipreret: a les façanes, als corralons, als patis o a les sales interiors. http://www.l-h.cat/utils/obreFitxer.ashx?Fw9EVw48XS7IQnSPzRBEX6Y5Cl8v3zm... Llegir més »

Comparteix
Share this

Litterarum 2018. Descobreix l'edició d'aquest any

Litterarum, Móra d’Ebre, fira d’espectacles literaris que tindrà lloc del 24 al 27 de maig, celebra enguany la seva 11ª edició convertint-se en l’espai de referencia i descoberta dels espectacles literaris en llengua catalana. La internacionalització de la fira, els gairebé 35 espectacles de tots els territoris de llengua catalana i una dotzena d’espais de programació fan d’aquesta edició la més ambiciosa i extensa per a públic, programadors i artistes. Llegir més »

Comparteix
Share this

ÀNIMES DE FUSTA I PAPER!

Festival DE TITELLES I OBJECTES ANIMATS Dalt de l’escenari esdevenen reals. Els mirem i sentim com ens expliquen les seves històries, les seves alegries i penes, les seves sorpreses i les seves pors...durant una imaginaria estona compartim vivències i emocions, compartim el seu món, un món que va més enllà de la fusta i el paper. del 5 al 31 de maig a totes les biblioteques! Consulteu la informació a http://www.bibliotequeslh.cat Llegir més »

Comparteix
Share this

Preparant Sant Jordi 2018

El 23 d'abril és la Diada de Sant Jordi, una festa complerta que combina tradició, lectura i amor. Des de Taleia us convidem a que mireu les nostres propostes pel 2018 per seguir fomentant la lectura. Llegir més »

Comparteix
Share this

Mot Festival de literatura 2018

El MOT és un festival literari organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Girona i l’Ajuntament d’Olot. Es porta a terme cada any durant el mes d’abril i té com a tret identitari l’excel∙lència en els ponents i les propostes. Llegir més »

Comparteix
Share this

El món tranquil

Les @BibliotequesLH de L’Hospitalet volen reivindicar moments de silenci, calma, tranquil•litat i lectura. Organitzaran activitats que us oferiran l’oportunitat de compartir una estona de serenitat als espais infantils de les biblioteques. El dia 14 de març comença aquest món tranquil. No us el perdeu! Llegir més »

Comparteix
Share this