I aquest estiu... activitats familiars, vespres insòlits i nits especials!

Un any més amb l’entrada a l’estiu arriben els Sorbets de Fresca, un clàssic de la programació cultural de la ciutat de Sabadell que organitza Unnim Obra Social per realitzar al seu jardí i que dissenyem i coordinem des de Taleia Cultura.

Com és habitual, aquest any també hem preparat una programació ben complerta que combina espectacles familiars, tallers i unes renovades i agradables nits temàtiques!!! Us en fem cinc cèntims?

Tots els matins dels dissabtes de juliol i agost hem preparat una variada programació d’espectacles per a gaudir en família que combinen: espectacles de titelles, narració amb objectes animats, narració amb música, teatre, etc .

A més, durant els mes de juliol també us recomanem els "Vespres temàtics dels 30 nits" ( totes les tardes dels dimarts de juliol) que combinaran la realització de tallers, espectacles per a nadons i grans espectacles famliliars que ens transportaran al terrat d’una casa durant el “Vespre de roba estesa”; a un món de fantasia i il·lusionisme durant el “Vespre d’abracadabra”; a les experiències més apetitoses durant el “Vespre de gourmets” i a les melodies més divertides durant el “Vespre de mi-fa-sol”.

Tampoc us podeu perdre le dues cites temàtiques: “La Vesprada del circ” el dimarts 2 d'Agost a partir de les 18h destinada a tota la família o l'original “La nit slow. Una nit amable” el dijous 25 d'Agost on viuren diferents experiències relacionades amb ciències de saviesa ml·lenària: una demostració de la cerimònia del té, un taller per descobrir els nostres centres d'energia mentre ballem, un taller per experimentar a partir dels nostres records i les olors i tot això, acompanyat d'un concert de música àrab...

Quedeu tots/es convidats/des i informats/des. Us hi esperem!!!

.

Comentaris

Envia un nou comentari