Novembre 2020

Premi L'H Confidencial 2020 Hospitalet de Llobregat

El escritor y periodista madrileño Alberto Gil es el ganador de la 14ª edición del Premio de Novela Negra L'H Confidencial con la obra Las jaurías, protagonizada por un periodista que investiga un crimen político. Se trata de una novela de frontera que une una clara vocación realista con una trama intimista. http://www.bibliotequeslh.cat/1114634_2.aspx Llegir més »

Comparteix
Share this

Cosmògraf 2020 Manresa, Cap on anem?

Cap on anem? - IV Edició Cosmògraf Manresa Des del Cosmògraf es proposen reflexionar al voltant d’aquests temes que a dia d’avui ja són una emergència. Veus autoritzades, coneixedores en profunditat de l’estat de la qüestió a tot el món, amb experiència i capacitat de diàleg. Persones que poden adobar pensaments de canvi i solidaritat en l’entramat d’incertesa i inseguretat actuals, obrint la porta a la imaginació, garant sempre de l’adaptació, de la democràcia, del futur. http://www.manresa.cat/docs/arxius/programa_cosmorgraf_2020_def.pdf Llegir més »

Comparteix
Share this

#Culturasegura, reflexions del blog biblogtecarios

Cultura salvadora, cultura sanadora, cultura segura, cultura ejemplar Adjuntem aquest link amb reflexions sobre la cultura segura i exemplar https://www.biblogtecarios.es/felicampal/cultura-salvadora-sanadora-segu... Llegir més »

Comparteix
Share this